Графа представи “Drama Queen” от новия си албум (видео)  

Графа представи водещия сингъл “Drama Queen” от новия си албум само преди ден. Музиката, текста и аранжимента на песента са негово дело, а самият той споделя, че това е една от песните, които е написал на един дъх. Оркестрацията, изпълнена от струнния оркестър на "Софийски солисти“, е дело на Румен Бояджиев-син. Оказва се още, че “Drama Queen” e вдъхновена от истинска история, на която той става свидетел и изпипва песента в продължение на шест месеца, за да получи финалното й звучене. 
 
 
Видеото към “Drama Queen”, създадено от екипа Bashmotion (режисьор) и Андрей Андеев (оператор) също е с активното участие на Графа. Той сам селектира главните действащи лица в клипа - актьорите Весела Бабинова ("Аскеер“ 2012 за изряваща звезда) и Влади Зомбори (водещ на "БГ версия“) - с които за първи път работи в постановката на Малък градски театър "Зад канала“, "12 нощ”. Влади Ампов композира музиката за спектакъла, а младите актьори играят в него. 
 
Точната дата на излизане на албума Моменти е 11 май, а веднага след това Влади Ампов тръгва на Европейско турне "По-близо един до друг“ във Виена, Лондон, Брюксел, Амстердам, Берлин, Франкфурт, Мюнхен, Цюрих, Мадрид и Барселона. 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023