"Остава" представи "Дали си ти" с горещ концерт в събота вечер

Любимата ни банда "Остава” представи най-новия видео клип към песента "Дали Си Ти" със специален концерт в събота вечерта. От днес това е и официалният сингъл на групата – трети подред от петия им студиен албум "Океан”.
 
Премиерата на черно-бялото видео, в което преобладават документални кадри, бе последвана от акустичен концерт, който препълни Sofia Live Club, така че една от най-еквалитетните сцени в столицата се нагорещи във всеки един смисъл на думата.
 
Клипът на "Дали си ти” е дело на режисьора Борислав Костов, който се е опитал да улови пулса на София, като е снимал на някои от най-емблематичните за младите хора места в града – градинката при "Кристал” и  "Раковски”, по време на протести пред Парламента и сблъсъци с полицията. 
 
Тази година "Остава” ще празнуват 24 години на сцената. Това е една от малкото български съвременни рок групи, която още от първите си концерти може да се похвали с фенове, които знаят всяка една нейна песен. И не само, почитателите на Свилен Ноев и компания, пак са на по 20-годишна възраст, редом до своите батковци и каки. Как ли става този номер? Сигурно на първо място с албуми с хубава музика, с готини концерти и супер качествено присъствие на живо!
 
 
Този път една от най-добрите български инди-рок банди беше заложила на акустичния елемент заедно със симфоничния квартет “Сапаев”. На сцената беше и дългогодишния приятел и музикант от Остава - Михаил Шишков и музикалния продуцент на последния им албум "Океан" - Мартин Стоянов.
 
Успешната колаборация на "Остава” с музикантите от "Сапаев” беше запечатана на CD и ще остане в историята на българската музика, като първия съвместен концертен албум на алтърнатив бандата и струнния квартет.

Свързани новини

Billie Eilish и Rosalía с обща песен

22.01.2021

Познаваш ли Zayn Malik?

22.01.2021

Как да влезем във форма след празниците

21.01.2021

Дивна с нова песен - “Напред”

21.01.2021

Филм показва истината за Demi Lovato

20.01.2021