"Не ти ли стига" е новият проект на Михаела Маринова (видео)

След като миналата година оглави еърплей класациите със "Стъпка напред", гледан над 3 милиона пъти в YouTube и VBOX7, Михаела Маринова отново изненадва меломаните със звука и визията на следващия си проект. "Не ти ли стига", чиято премиера онлайн и в ефир се състоя тази сутрин сутринта, дава заявка да повтори впечатляващия успех на предишния солов сингъл на изпълнителката и да утвърди мястото й сред най-перспективните артисти на музикалната сцена у нас.
 
Лиричният текст и композицията на "Не ти ли стига", съчетаваща модерно поп звучене, силни вокали и дъбстеп елементи, са дело на Pavell (половинката от хип-хоп дуета на годината Pavell & Venci Venс'). "Още от първото слушане усетих, че това е моето парче! Когато Павката ми пусна демото и изпях припева, веднага решихме да споделим резултата с продуцентите ни и така дадохме старт на проекта", споделя Михаела. За завършения звук на песента се е погрижил шведският хитмейкър, музикален продуцент и автор на "Стъпка напред", Ollipop.
 
 
Видеото е дело на режисьора Жоро Манов. В него Михаела е поставена в доста сурови условия. "Това си беше истински Survivor", казва гласовитата изпълнителка по повод 12-часовия снимачен ден, в който почти през цялото време буквално влачи на гръб или след себе си своя екранен партньор и близък приятел Никола Стойков.
 
В момента Михаела Маринова работи по няколко проекта – дует с един от най-успешните български изпълнители, колаборация с двама от най-обичаните млади артисти и ново самостоятелно парче.

Свързани новини

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Нов сингъл от певицата

14.12.2023

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023