Sully Erna удържа на обещанието си и идва в София

Когато миналото лято на стадион Лазур в Бургас фронтменът на Godsmack Sully Erna обеща догодина (т.е. 2016) отново да дойде в България, феновете приеха казаното като жест на възпитание и не бяха уверени, че това ще се случи. Но харизматичният изпълнител се оказа повече от сериозен.... Той удържа на обещанието си!
 
Sully Erna идва в България тази есен и ще направи акустичен концерт в Зала 1 на НДК в София, съобщава musicbox359.com. Шоуто на фронтмена на великаните Godsmack ще се състои на 20 октомври от 20 часа. На живо пред българската публика Sully Erna ще представи композициите от новия си албум Hometown Life, както и най-доброто от албума Avalon и разбира се парчета на своята банда - Godsmack.
 
 
Sully Erna е вокалист и основен текстописец на американската метал банда Godsmack, номинирана 4 пъти за Grammy. Но сам той споделя, че соловите му изяви са съсредоточени върху песни, които са в по-различна посока.
 
До момента има издаден дебютен супер успешен албум, озаглавен Аvalon, а в края на септември 2016 се очаква излизането на втория му солов албум Hometown Life, който българските фенове ще чуят на живо на 20 октомври в зала 1 на НДК.
 
Билетите за концерта са в продажба от понеделни на ticketsbg.com, в билетния център на НДК и на касата на Кантус Фирмус в столичната зала България. Цените на билетите са между 30 и 80 лева.  

Свързани новини

Седящи места за концерта на Sully Erna

28.07.2017