Бунт и призив за справедливост в "Blood Money" на MIRY (видео)

Заложник на алчността и отдавна чакано възмездие виждаме в най-новото видео към "Blood Money" на MIRY. Парчето, по музика и текст на Мирян Костадинов, е вдъхновено от реалната световна картина на социално неравенство. Сингълът представя разочарованието на младите хора и все по-силните настроения на съпротива срещу престъпленията, извършвани от властимащите. 
 
"С тази песен и видеото към нея искахме да покажем колко тънка може да бъде бронята на парите и властта, когато хората поискат справедливост. Рок музиката винаги е заставала срещу неправдата и мисля, че с тази песен изразяваме сериозната си социална позиция. Кървавите пари са тези, които са спечелени по нечестен път за прикриване или извършване на престъпления", казва вокалистът на групата Мирян. "Няма по-подходящо време да изкрещим заедно срещу корупцията, пропила се в тъканите на нашето общество."
 
 
Клипът на Blood Money е реализиран от режисьора Благослав Николов и оператора Георги Марков. Същият екип стои и зад дебютния сингъл на MIRY, "I Won’t Pray". 

Свързани новини

Мирян Костадинов – "Nightmare"

28.11.2018