Patricia Kaas идва у нас с музикална изповед

На 28 юни в Зала 1 на НДК почитателите на легендарната Patricia Kaas ще я видят преродена и преобразена - с нова визия, оригинални песни с различен музикален подход, белязал едно ново начало – както в  личен, така и в професионален план. На концерта си в София френската певица ще представи десетия си студиен албум, който кръщава на самата себе си. Patricia Kaas е лична изповед запечатана в 13 песни, изпълнени с много страст и болка. "В песните споделям искрено неща, които ме докосват, но с по-модерено звучене", споделя тя.
 
Една от емблематичните песни в първия едноименен албум на Kaas е "Adele" – феминистка балада за мястото отредено на "слабия пол" в света. Въздействащото вокално изпълнение е подсилено от акустичната китара на Fin Greenall, познат с колаборациите си с John Legend и Amy Winehouse.  
 
 
С много вкус, елегантност и висока класа Patricia Kaas ще предложи на почитателите си в България песни с изразени биографични детайли като "Sans Nous", "Le Jour Et L’Heure", "Ma tristesse Est N’Importe Où", "Sans Tes Mains ou" и "La Langue Que Je Parle". Те се раждат в изключително тежък период на бърнаут за певицата, която за първи път от десетилетия поставя живота си на пауза, за да се възстанови.
 
Преди София, тя ще представи новия си албум и лайв шоу на европейско турне в най-големите театри и зали на Франция, Германия, Белгия, Австрия, Холандия, Финландия, Естония, Литва, Латвия, Полша и Румъния. И публиката на всеки от тези концерти ще бъде потопена в изключителната й харизма, усещане за стил и френска изтънченост. След двата последни албума (Кабаре и Kaas пее Пиаф), посветени на корените й, сега тя поема по нов музикален път с отворено сърце.
 
Билетите на цени от 50 до 100 лева са в продажба в системата на Ивентим и в Билетния център на НДК.

Свързани новини

Patricia Kaas идва с музикална изповед

07.06.2017