Любо Киров представя албума Знам на национално турне

Албумът Знам с най-големите хитове на Любо Киров ще бъде представен на национално турне в няколко от големите български градове. Вече са ясни първите няколко дати от промо тура – 15 юли в Летен театър Пловдив, 21 юли в Летен театър Варна, 22 юли в Летен театър Бургас. Финалът ще бъде на 10 ноември в Зала 1 на НДК. Билетите за събитието са в продажба в тикет платформата eventim.bg.
 
Знам - cъдържание (CD и дигитална версия):
1. Знам 
2. Има ли цветя 
3. Ако някога
4. Говори ми на ти
5. Отново вярвам
6. Забранена любов 
7. Искам
8. Мога
9. All Right /ТЕ и Мария Илиева/
10. Ти (2016) 
11. Ще те намеря 
12. Още не знам 
13. Различен 
14. На края на света 
15. Имам само теб 
16. Заедно /Графа, Любо Киров и Орлин Павлов/ - * не присъства в дигиталната версия на албума 
17. Мога (Live) 
18. На края на света (Live) 
 
Знам - cъдържание (винил):
Страна А
A1. Знам 
A2. Има ли цветя 
А3. Ако някога 
А4. Забранена любов 
А5. Искам 
 
Страна Б
Б1. Мога
Б2. Още не знам
Б3. На края на света
Б4. Имам само теб
Б5. Заедно /Графа, Любо Киров и Орлин Павлов/ 
 
Първата промоция на "Знам – Най-доброто от Любо Киров" се състоя миналата седмица в Sofia Live Club. Албумът, който включва 18 песни, излезе на физически носители (CD и винил) и в дигитална версия от Вирджиния Рекърдс. B препълнения столичен клуб Любо Киров, под акомпанимента на маестро Живко Петров (пиано), Калин Вельов (барабани, перкусии), Ангел Дюлгеров (китара) и LaTiDa (беквокали), сътвори една от най-вълнуващите и емоционални вечери за българската музика. 
 
В концерта като гост-артисти участваха и някои от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика като музикантите от D2 - Митко Кърнев и Александър Обретенов, Графа, Мария Илиева, Ясен Велчев и Ивайло Звездомиров от ТЕ, Жана Бергендорф, Орлин Павлов, Тони, Михаела Маринова и младите вокални надежди от формация "Нова Музика". Концертът за пореден път доказа, че не случайно Любо Киров е сред най-успешните, харизматични и обичани от родната публика изпълнители и творци. Промоцията на албума постави и рекорд за бързо разпродадено събитие на БГ артист в историята на Sofia Live Club. 
 
В клуба прозвучаха най-големите хитове на Любо Киров през последните 16 години, както от периода му като фронтмен на група "ТЕ", така и от соловия му репертоар. През годините Любо Киров написва някои от най-любимите български поп хитове за свои колеги, които също бяха представени в клуба. 

Свързани новини

ALMA в турнето на Любо Киров

30.06.2022

Любо Киров с нов албум и сингъл

18.04.2022

Поли Генова и Любо Киров с дебютен дует

12.04.2022

Любо Киров напълни "Арена Армеец"

27.10.2021

Ново трио: Любо, Стенли и Христо

25.10.2021