Shania Twain с нов сингъл, започва и актьорска кариера (видео)

Shania Twain започва актьорска кариера, пише bgnes.com. Тя ще вземе участие в екшъна "Trading Paint", където ще си партнира с John Travolta. 
 
Източник на в. "Сън" посочва: "Shania e един от най-добрите текстописци и композитори в света и няма проблем с изразяването на чувствата си. Тя показваше това в музиката и е време да се изяви и на кино сцената. Последните 10 години бяха трудни за нея. След разпадането на брака й през 2008 тя се страхуваше, че никога повече няма да пее, но успя да се възстанови и е по-силна от всякога. Новият албум доказва, че и талантът й е още тук", казва приближеният до певицата. 
 
 
Shania наскоро призна, че се страхува, че няма да може да пее, след като бе диагностицирана с лаймска болест. "Това е много изтощително заболяване, много дегенеративно", сподели тя. Сякаш неостаряващата изпълнителка обаче направи голямото си завръщане със слънчевото видео към сингъла "Life's About To Get Good", в което освен останалото има и закачлива препратка към иконичния й тоалет в "Man! I Feel Like a Woman".
 
 
Темата в него е разгледана без всякаква свенливост - оптимистичното изпълнение, чийто текст разказва за новото начало, прави множество препратки към бившия й съпруг Robert "Mutt" Lange и края на 15-годишния им брак.   

Свързани новини

Шаная Туейн с нов албум

07.02.2023

Излезе новият албум на Shania Twain

04.10.2017

Shania Twain иска дует със Celine Dion

29.08.2017

Shania Twain обяви последно турне

06.03.2015