Посрещаме Morcheeba на Love CHange Music Festival в Ловеч

На 2 и 3 септември в Ловеч ще се състои вълнуващо лятно музикално събитие начело с британската трип-хоп сензация Morcheeba! Българската публика ще се срещне с любимците си в оригинален състав на 2 септември на сцената на Love Change Music Festival. 
 
Фестивалът ще се проведе в парка на бившата казарма. Преди тях ще се запознаем с веселата музика на италианците от The Sweet Life Society, свирили вече на фестивала Гластънбъри. Те пристигат у нас в състав от 8 музиканти, с открояваща се брас секция – саксофони и тромпет. В същата вечер ще се забавляваме и с две родни банди водени от две чаровни дами -  Вики и група "Мастило" и Рут Колева с "Ruth Koleva Live Band". С отварянето на фестивалните врати, в 15.00ч ще стартира и LOVE Change bazaar, предлагащ интересни ръчно изработени неща. За малките гости на събитието, организаторите са се подготвили със забавни ретро игри и различни детски работилници.
 
На 3 септември хедлайнерите в Ловеч ще носят определно балканско настроение. Публиката ще е в ръцете на македонския DJ – DJAIKOVSKI с новата му вокалистка - Rachel West, и вече станалите любимци на родната публика – група S.A.R.S. от Сърбия. Преди тях ще се насладим на цял куп добре подбрани и познати БГ групи - Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo и No Project Band. Концертната програма в този ден ще стартира още в 16.30 ч. Вратите за гостите на Love Change Music Festival ще се отварят точно в 15.00 ч.
 
Билети за Love CHange Music Festival се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg, Билетен център НДК, Билетна каса на "Арена Армеец".
 
Цената на билетите е както следва:
Билет за 02.09.2017, събота: 30 лв. / в деня на събитието: 35 лв.
Билет за 03.09.2017, неделя: 25 лв. / в деня на събитието: 30 лв.
Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв. / в деня на събитието: 45 лв.
 
Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември ще посрещне в Ловеч едни от най-обичаните и забавни музикални банди, а с чудесната си локация в центъра на града и пълна уикенд програма, събитието обещава чудесено изживяване за цялото семейство.
 
 
* * *
Morcheeba 
След старта на новия си проект "SKYE | ROSS", създателите на Morcheeba - Skye Edwards и Ross Godfrey, обявиха официалното завръщане на бандата, която ще поведе българската публика на вълнуващо музикално пътешествие - неподправен органичен микс от трип-хоп, ритъм-енд-блус, даунтемпо и соул. Новият албум на британците Skye&Ross съчетава както нежния звук на Morcheeba, така и самостоятелните артистични търсения на двамата музиканти. По време на Love CHange Music Festival ще чуем на живо най-големите хитове на Morcheeba - "Rome Wasn’t Built in a Day", "Blood Like Lemonade", "The Sea", "Blindfold", както и много други. 
 
* * *
The Sweet Life Society
Зад проекта  The Sweet Life Society стоят двама италианци – Габриеле Конкас и Матео Марини. Музиката им е динамична, допълвана от контрабас и духови инструменти - тромпет, саксофон, кларинет, а също и два изключителни вокала – Естел Луз (бийтове в "Dot Vibes" и "The Dreamers") и оперната певица Маргерита Сетимо. През ноември 2016 излезе последният им албум -  Resense, парчета от който българката публика ще чуе на живо в Ловеч. 
 
* * *
S.A.R.S
Сръбските S.A.R.S са сред най-актуалните групи на Балканите, които събират и радват хиляди фенове на концертите си на живо. Многократно са канени за участия в цяла Европа, а наскоро имаха турне в Австралия. S.A.R.S. имат 6 студийни албума, а клиповете и концертните им изпълнения в You Tube се радват на десетки милиони гледания.  
 
* * * 
DJAIKOVSKI
Роденият в Македония Кирил Джайковски е най-популярният артист в електронния жанр на Балканите. Музикалната критика го определя като пионер в съчетаването на балканските етноритми с модерното денс звучене, а също и като един от най-талантливите композитори на филмова и театрална музика. Българската публика ще го види на сцената с новата си вокалистка - Rachel West. Изгряващата звезда започва да композира едва 10-годишна, а нейни идоли са Нат Кинг Коул, Джъстин Тимбърлейк, Дрейк и Адел. Между 2011 и 2013, Rachel West записва беквокали за артисти като Риана и Джеси Джей. Със сериозен опит, особено от работата си с най-добрите в бранша, в края на 2014 Rachel West издава своя първи албум - Aurum. Той се превръща в истинска сензация и я изстрелва на върха за една нощ. През последните две години тя дели една сцена с големи имена като Tinashe, Young Thug, Wale и Lupe Fiasco.  

Свързани новини