Louisa Johnson избира кандидати за голямата сцена в X Factor България

Победителката на X Factor UK 2015 – Louisa Johnson, която се превърна не само в откритие за Великобритания, но и за световната поп сцена, ще пристигне в България в началото на следващата седмица, за да преживее отново емоцията на музикалното шоу. Този път звездата ще влезе в ново амплоа, включайки се в избора на кандидатите за голямата сцена в X Factor България. 
 
Британската изпълнителка ще бъде специален гост на Саня Армутлиева в ключов момент от новия сезон на шоуто, което стартира на 10 септември от 20:00ч. в ефира на NOVA. Именно къщите на съдиите ще предрешат съдбата на отборите на Саня, Любо, Заки и Криско, които ще се изправят пред тежък избор, в компанията на доказали се изпълнители. 
 
Louisa Johnson печели 12-тото издание на X Factor UK на 17-годишна възраст, превръщайки се в най-младия участник в историята на шоуто до този момент. Изпълнението на финала с ментора й - Rita Ora, и песента "And I'm Telling You I'm Not Going", е летящ старт за кариерата на младата певица. Сингълът на победителя – “Forever Young" (оглавява мигновено британските поп класации. 
 
 
През 2016 Johnson има специално участие в сингъла на Clean Bandit – Tears, а в края на годината излиза и вторият й солов сингъл So Good.  
 
 
В началото на 2017 Louisa атакува световните класации с Best Behaviour, който става № 1 в редица европейски чартове, както и един от най-големите хитове на лятото.

Свързани новини

Olly Murs и Louisa Johnson с нов дует

29.06.2017