Paramore пуснаха видео към парчето "Fake Happy"

Paramore представиха видео към настоящия си сингъл "Fake Happy", който в момента си проправя път нагоре в класациите на Modern Rock radio. Песента е част от последния албум на бандата After Laughter, а клипът е режисиран от Zac Farro.
 
 
"Видеото към "Fake Happy" е много специално за мен. Това е първото видео, което режисирам по този начин, заснето на 35mm. Също така, това е първият път, в който работя с талантливия си приятел Josh Goleman. Всички, които участваха, са невероятни. Нямам търпение хората да гледат видеоклипа. Мисля, че стана изтънчено и очарователно, и си пасва с песента по перфектен начин," споделя Zac Farro. 
 
Първият албум на Paramore за повече от четири години, After Laughter също така включва високо синглите "Hard Times" и "Told You So". Официалното видео, придружаващо парчето "Hard Times", има над 53 милиона гледания само в YouTube. 
 
 
Цветното видео към "Told You So", което също е режисирано от Zac Farro, има над 18 милиона гледания в официалния канал на Fueled By Ramen.
 
 
Пети студиен албум на носителите на Grammy, After Laughter е записан в историческото студио RCA Studio A в Нашвил и е продуциран от Justin Meldal-Johnsen и Taylor York от Paramore. Албумът дебютира на първата позиция в класациите "Top Rock Album" и "Alternative Albums" на Billboard, както и на 6-та позиция в SoundScan/Billboard 200, което бележи третия пореден дебют в топ 10 за групата. 
 
Дългогодишно считаната за една от най-добрите модерни рок банди на живо, Paramore наскоро завършиха разпродаденото си турне в Северна Америка "Tour Two". 
 
Албумът After Laughter на Paramore е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Coldplay и Ed Sheeran на iHeart Festival

25.07.2014