Графа с последен концерт в София преди голямото шоу в НДК през ноември

Графа и бенда му ще излязат на сцената на Sofia Live Club на 10 февруари, за един страхотен концерт пред феновете в столицата. Това ще бъде последния лайв в София с цялата му група преди големия концерт в НДК на 27 ноември, с който ще приключи националното турне на Графа за 2018.
 
На сцената заедно с изпълнителя ще се качат музикантите Борислав Бояджиев – DJ Borche, Венцислав Трифонов, Мирослав Иванов, Красимир Тодоров, Александър Обретенов, Васил Крумов.
 
На 10 февруари гостите в Sofia Live Club ще имат възможността да бъдат сред първите фенове, закупили билет за концерта в НДК през ноември. На входа на клуба ще има специална каса на Eventim, от която най-верните почитатели ще могат да се подсигурят с място за дългоочакваното шоу. Всеки, който купи два билета за зала 1 на НДК, ще получи на място личен подарък от Графа фен-тениска, специална светеща гривна, както и снимка с изпълнителя. 
 
Преди дни обявиха датите за националното турне на Графа и неговата група. Това са градовете Пловдив – 31 май (Античен театър) и Летните театри в Бургас – 4 юни и Варна – 5 юни, като големият финал ще е на 27 ноември в зала 1 на НДК. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim. 
 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023