Craig David пусна нова версия на "Magic" с Yxng Bane (аудио)

Craig David реализира нова версия на песента "Magic" заедно с Yxng Bane. Създателят на хита "Re-Rewind" записа нова версия на парчето, част от последния му албум The Time Is Now, заедно със звездата Bane.
 
 
Yxng Bane казва: "Ето ни с легендарния Craig David – обединяваме се за "Magic". Надявам се да я харесате!" Craig добавя: "Щастлив съм, че Bane се включва в парчето. "Magic" е един от любимите ми записи в последния албум и да имам някой толкова голям като него до мен на сцената ще бъде страхотно. Той има невероятно бъдеще и е чудесно да работим заедно."
 
Craig несъмнено е бил представен на рапъра не от колегата си от "Bestie" Yungen, който също е работил с него. Той беше разкрил преди това: "Той е мой идол и е най-прекрасния човек, когото познавам, бил съм в студио с него. Правим нещо за Craig David, което обичам – класически R&B. Това е моят звук, това слушах, докато растях, така че работим в тази посока."
 
Попитан дали ще продължи да прави песни с Bane, Yungen казва: "Определено. Още в мига, в който направихме първото си съвместно парче "Bestie", усетих, че има химия между нас."

Свързани новини

Craig David и James Hype обединяват сили

18.09.2018

Излезе новият албум на Craig David

26.01.2018

Craig David за своята "сродна душа"

11.01.2018

Craig David - "Heartline"

21.09.2017

Blonde&Craig David - “Nothing Like This”

19.04.2016