Craig David пусна нова версия на "Magic" с Yxng Bane (аудио)

Craig David реализира нова версия на песента "Magic" заедно с Yxng Bane. Създателят на хита "Re-Rewind" записа нова версия на парчето, част от последния му албум The Time Is Now, заедно със звездата Bane.
 
 
Yxng Bane казва: "Ето ни с легендарния Craig David – обединяваме се за "Magic". Надявам се да я харесате!" Craig добавя: "Щастлив съм, че Bane се включва в парчето. "Magic" е един от любимите ми записи в последния албум и да имам някой толкова голям като него до мен на сцената ще бъде страхотно. Той има невероятно бъдеще и е чудесно да работим заедно."
 
Craig несъмнено е бил представен на рапъра не от колегата си от "Bestie" Yungen, който също е работил с него. Той беше разкрил преди това: "Той е мой идол и е най-прекрасния човек, когото познавам, бил съм в студио с него. Правим нещо за Craig David, което обичам – класически R&B. Това е моят звук, това слушах, докато растях, така че работим в тази посока."
 
Попитан дали ще продължи да прави песни с Bane, Yungen казва: "Определено. Още в мига, в който направихме първото си съвместно парче "Bestie", усетих, че има химия между нас."

Свързани новини

Излезе новият албум на Craig David

26.01.2018

Craig David за своята "сродна душа"

11.01.2018

Craig David - "Heartline"

21.09.2017

Blonde&Craig David - “Nothing Like This”

19.04.2016

Blonde - “Nothing Like This”

18.03.2016

Коментари