Manal от X Factor с горещ авторски мюзикъл в City Stage

 
Този май екзотичната дива Manal El-feitury и Expose Team пренасят Лондон на сцената на City Stage с изключително авторско шоу в стила на най-известните продукции на West End театрите. 
 
На 17 май сцената на City Stage става арена на невероятно музикално-танцово преживяване с оригинална хореография и някои от най-известните хитове на Beyoncé, Ed Sheeran, Jackson 5, Bruno Mars и още много с нови аранжименти. В шоуто ще пеят и танцуват на живо Manal El-feitury и Вирджиния Събева – GINI от X Factor Bulgaria, Неделяна Христова от успешния български мюзикъл "Оркестър без име" и артистите от Expose Team. 
 
Спектакълът е разделен в три части – диско, винтидж прочит на поп парчета и парти, преливащо в горещ DJ set. Manal, която заедно с Expose Team е режисьор и продуцент на One Night Only, използва целия си опит от лондонските мюзикъли, в които е участвала, както и невероятните си познания от сцени в Ню Йорк, в създаването на уникалната продукция. Аранжиментите на парчетата са дело на Dexter и Марко Сорентино, а в режисурата на One Night Only се включва и звездата от сериала Откраднат живот Ralitsa Paskaleva / Ралица Паскалева.
 
Човекът зад световноизвестния лондонски мюзикъл Thriller Live Ейдриън Грант споделя за работата на Manal El-feitury: "Manal е артист, който може да направи практически всичко. Чистата ѝ любов и страст към изкуството превръщат всичко, до което се докосне, в злато!", а известният лондонски продуцент Марко Сорентино от Excellent Entertainment, когото очакваме в София през май коментира артистите от Expose Team: "Expose Team са сред най-впечатляващите артисти, които съм срещал по света!"
 
Билетите за One Night Only се предлагат онлайн и на касите на EVENTIM, EPAYGO - Билети и Събития и EasyPay, и са на цени от 20 лв. редовен билет на предварителна продажба, 25 лв. в деня на шоуто и на място и 40 лв. за VIP билет с осигурено настаняване в сепаре. Билетите са ограничени до 400!
 

Свързани новини

Саймън Коуел претърпя тежък инцидент

10.08.2020