Графа и Искрата предизвикат феновете с "Неочакван обрат"

Тандемът Графа и Искрата се събра, за да създаде заедно проекта с многозначително заглавие "Неочакван обрат". Режисьор на видеото е Люси Иларионов, който филмира познати истории за фалшивата реалност в човешките взаимоотношения и ролята на силните играчи, които "правят неочаквани обрати", щом чашата прелее. 
 
 
Графа от години е известен с усета си да открива млади таланти и да прави успешни колаборации с тях. С екипа на Монте Мюзик забелязват Искрата по време на участието му в риалити формата "България търси талант" и започват съвместна работа. Искрен Тончев вече е утвърден в средите като автор или съавтор на хитовете "Единствената" (Pavell & Venci Venc’), "Се та’а брат" (Pavell & Venci Venc’), "К’во не чу" (DARA), "Танцувам само за теб" (Михаела Филева) и други. Заедно с Монте, Искрата издава синглите "Много добре", "Непознато място" и хита от тази зима "#ПОМНЯ".
 
Ето какво споделят Графа и Искрата за колаборацията си: "Предложих песента на Искрата, а той се включи със своите интересни творчески решения. Трябваха ни няколко месеца работа и в крайна сметка "Неочакван обрат" се получи много добре – мелодичен и модерен саунд с агресивна бас линия и силен текст", казва Графа. Искрата допълва: "Чух демото, хареса ми и се зарадвах много, че ще направим общ проект. Допринесох в създаването на музиката, текста и аранжимента на финалната версия. Харесвам и уважавам Графа като композитор и професионалист. Уверих се, че с него се работи на много високо ниво, взискателен е и обръща внимание на всеки детайл."

Свързани новини

Концертът на Графа наближава

27.09.2023

Графа и Тино с дует

28.06.2023

Графа и Бербатов заедно с кауза

10.04.2023

Графа с мащабно ново шоу

20.03.2023

Ново от Графа

07.03.2023