Josh Groban представи новото си парче "Granted"

Мултиплатиненият носител на награди певец, текстописец и световна суперзвезда Josh Groban пусна парчето "Granted", което е първи сингъл от предстоящия му дългоочакван албум, който ще излезе тази есен. Groban пише "Granted" заедно с Toby Gad (Beyonce, Madonna, John Legend) и Bernie Herms (Selena Gomez, Kelly Clarkson, Barbra Streisand). 
 
 
Groban представи и текстово видео към красивата позитивна песен, в което вземат участие някои от невероятно талантливите ученици от гимназията "Los Angeles County High School of the Arts". Училището е сред получилите помощ от фондацията на Josh "Find Your Light", която се занимава с финансиране на над 80 програми за изучаване на изкуство в страната (фокусирайки се върху райони с нисък доход), както и представяне на значимостта от изучаването на изкуство. Тяхната мисия е да осигурят възможност за всяко дете да получи качествено образование в сферата на изкуствата. 
 
През март Groban обяви есенното си турне. Това ще бъде първото турне на Josh след разпродаденото от 2015-2016, а като гост изпълнител към него ще се присъедини мултиплатинена певица, актриса и носител на награди Idina Menzel.

Свързани новини

Josh Groban обяви осмия си студиен албум

03.07.2018

Stages на Josh Groban стана #1 в Англия

28.04.2015

Josh Groban с албум с театрална музика

13.03.2015

[видео] Josh Groban - “I Believe”

15.04.2013

[видео] Josh Groban - "Brave"

04.03.2013