Сменят датата за концерта на Gipsy Kings през декември

Концертът на фламенко кралете Gipsy Kings се мести от 28 юни на 7 декември. Мястото на събитието, организирано от Loud Concerts, остава същото – зала 1 на НДК. Промяната се налага поради логистични несъответствия в програмата на харизматичните изпълнители на хитовете "Bamboleo", "Djobi Djoba", "Volare", "Un Amor", но тя по никакъв начин няма да се отрази на зареждащото шоу, което очаква публиката в началото на зимата. 
 
Закупените вече билети за концерта на Gipsy kings ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени. Феновете, за които 7 декември е неудобен ден да посетят концерта, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. Краен срок за връщане на билетите 19 юли. Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. 
 
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.
 
Билетите за концерта на The Gipsy Kings са в продажба в мрежата на eventim.bg и партньорите им в цялата страна. Ценовите категории остават непроменени - 35 лева до 90 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. Началото на концерта на Gipsy Kings в зала 1 на НДК е 20 часа.

Свързани новини