Михаела Филева и Искрата "играят за победа" в новия си сингъл (видео)

Михаела Филева и Искрата се впуснаха в динамичен денс-батъл за своя нов видеоклип към хитовата песен "Играем за победа". Общото им парче е част от втория самостоятелен албум на Михаела Филева – Нова страница, който излезе на пазара през май. 
 
 
В сюжета на клипа двамата изпълнители влизат в ролята на хакери, разпространяващи с хитри ходове информацията за мястото и часа на таен денс-батъл. Успехът на мисията им ги отвежда до изоставеното хале, където ги очакват и останалите участници в оспорваната надпревара. Време е за начало на игра, в която правилата са излишни, а крайната цел е само победа.
 
"Играем за победа" е втората обща песен на Михаела Филева и Искрата след успешния проект "Танцувам само за теб" от 2016.  За новото си видео изпълнителите се доверяват на режисьора Павлин Иванов–Bashmotion и неговия екип. Автор на музиката е Искрен Тончев–Искрата с помощта на Михаела Филева. 
 
Видеото към песента "Играем за победа" идва заедно с новината за предстоящата самостоятелна песен на Искрата, която се очаква в началото на юли. 

Свързани новини

Михаела Филевa - "Латино сеньорита"

05.06.2019

"В час по интелектуална собственост"

22.04.2019

Михаела Филева разпродаде зала 1 на НДК

15.04.2019

Искрата ни разходжа из вековете с видео

05.03.2019

Михаела Филева - "Нова страница"

11.02.2019

Коментари