Михаела Филева и Искрата "играят за победа" в новия си сингъл (видео)

Михаела Филева и Искрата се впуснаха в динамичен денс-батъл за своя нов видеоклип към хитовата песен "Играем за победа". Общото им парче е част от втория самостоятелен албум на Михаела Филева – Нова страница, който излезе на пазара през май. 
 
 
В сюжета на клипа двамата изпълнители влизат в ролята на хакери, разпространяващи с хитри ходове информацията за мястото и часа на таен денс-батъл. Успехът на мисията им ги отвежда до изоставеното хале, където ги очакват и останалите участници в оспорваната надпревара. Време е за начало на игра, в която правилата са излишни, а крайната цел е само победа.
 
"Играем за победа" е втората обща песен на Михаела Филева и Искрата след успешния проект "Танцувам само за теб" от 2016.  За новото си видео изпълнителите се доверяват на режисьора Павлин Иванов–Bashmotion и неговия екип. Автор на музиката е Искрен Тончев–Искрата с помощта на Михаела Филева. 
 
Видеото към песента "Играем за победа" идва заедно с новината за предстоящата самостоятелна песен на Искрата, която се очаква в началото на юли. 

Свързани новини

Михаела Филева с национално турне

26.09.2022

Михаела Филева в Radiocast

24.08.2022

Мегапродукция със звезден състав

28.06.2022

Михаела Филева открива лятното си турне

08.06.2022

Михаела Филева с нов клип

19.04.2022