Rudimental и Major Lazer c официално видео към “Let Me Live”

Rudimental и Major Lazer представиха дългоочакваното официално видео към последния си сингъл “Let Me Live” с участието на Anne-Marie и Mr Eazi.
 
 
“Let Me Live”, част от третия студиен албум на Rudimental Toast To Our Differences, е едно от най-горещите сътрудничества тази година. В парчето участва новата поп сензация Anne-Marie и арфобийт звездата Mr Eazi. В допълнение към това са включени и вокали от Ladysmith Black Mambazo, несравним южноамерикански мъжки хор с 5 награди Grammy.
 
Официалното видео, заснето в Лондон и Йоханесбург, и режисирано от Chris Saunders, допринася за радостно настроение, разгръщайки темите, засегнати в песента чрез цветове и танци. Началото на видеото показва кадри от Лондон, където Anne-Marie се пренася от сив, обикновен ден на улиците в града към оживено улично парти в Йоханесбург, където се присъединява към местни танцьори. Вдъхновено от южноафриканската стрийт култура, и по-специално Pantsula - високо енергичен танц, известен в Йоханесбург и на музикалната сцена в Durban’s Gqom, видеото потвърждава желанието на Rudimental и Major Lazer да представят родната си култура пред света по уникален начин. 
 
Албумът Toast To Our Differences на Rudimental ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Rudimental - “Something About You”

13.08.2019

Rudimental пуснаха нов сингъл

19.07.2019

Rudimental пуснаха свежо клубно парче

21.06.2019

Виж най-новото видео на Rudimental

30.01.2019

Rudimental пуснаха новия си албум

28.01.2019

Коментари