Наближава MTV Presents Varna Beach 2018

Второто издание на MTV Presents Varna Beach ще бъде на 12 август, неделя. И акцентите от празника ще се излъчват по MTV във Великобритания, както и по цял свят чрез MTV Live от септември 2018, когато фестивалният сезон наближава своя край, припомня musicbox359.com.
 
В афиша на феста са звезди като Rita Ora, Years & Years, Redfoo, R3wire & Varski. От БГ страна участват Krisko, Pavel & Venci Venc', Tita, Dara и 4Magic. Това е първото гостуване на Rita Ora у нас и по тази причина феновете могат да очакват обещаващо шоу на световно ниво, уверяват организаторите. Тя е много търсена не само на сцената, но също и за големия екран - тя изигра поддържаща роля във филмовата поредица "Петдесет нюанса сиво". Звездата записа и музиката за този филм в дует с Лиъм Пейн.
 
Популярните диджеи от Club MTV, R3wire & Varski също обещават яко парти. На дебютното издание на фестивала миналата година те разтърсиха сцената и няма никакво съмнение, че и този път ще взривят настроението на феновете. "Миналата година плажът във Варна беше като неочаквано сбъдната мечта. Никога не сме си и представяли, че може да получим такова страхотно посрещане. Нямаме търпение да се завърнем отново във Варна това лято и да се забавляваме с хиляди нови приятели", казаха диджеите.
 
Мащабният проект на MTV на варненския плаж подпомага туристическия сектор и привлича много туристи в България. Телевизионното шоу от концерта през 2017 вече се излъчва навсякъде по света, показвайки Варна в най-добрата ѝ светлина.

Свързани новини