Всичко – най-доброто от Мария Илиева с промоция на 26-ти декември

Навръх рождения си ден Мария Илиева издаде дългоочаквания си нов албум Всичко – най-доброто от Мария Илиева. Първите 200 копия на албума, поръчани предварително през платформата musicmall.bg, се сдобиха с обещания автограф от певицата и вече пътуват към собствениците си. 
 
Концертът-промоция на Всичко – най-доброто от Мария Илиева ще бъде на 26-ти декември в клуб City Stage в София. На сцената до Мария ще застанат някои от най-добрите български музиканти – Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Мартин Ташев (тромпет), Васил Вутев (барабани) и  Младен Димитров (програминг, перкусии, синтезатор). Певицата обещава много музикантски концерт и разкрива, че е поканила някои специални гости за събитието.
 
Последователите на Мария Илиева във Facebook и Instagram станаха първите, които видяха току-що излезлия от печатницата нов албум. В емоционално послание–благодарност Мария не пропусна да спомене всички, работили по издаването на албума, както и всички музиканти, автори и DJ-и, които участват в него и които вървят заедно с нея по пътя на музиката още от 2001 – дебюта на Мария като солов артист. 
 
Всичко – най-доброто от Мария Илиева се издава и разпространява от Вирджиния Рекърдс, продуцент е Стерео стая. 

Свързани новини

200 автографа за фенове на Мария Илиева

20.11.2018

Мария Илиева издава best of албум

07.11.2018

Мария Илиева - "Не си готов"

29.06.2018

Мария Илиева - "Не си готов"

22.06.2018

Мария Илиева роди първата си рожба

25.01.2018

Коментари