Свилен Ноев и Михаела Филева с общ проект - "Хронометър" (видео)

Свилен Ноев и Михаела Филева представиха общия си проект "Хронометър". Песента е част от първия самостоятелен албум на Свилен – Different и вече има и видео.
 
 
"Искало ли ти се е да можеш да спреш времето в най-хубавия момент... когато си наистина щастлив, обичан, здрав? Със съвместния ни сингъл "Хронометър" ще успеете, поне за няколко минути." - това написа Свилен Ноев за новия си проект с Михаела Филева.
 
"Хронометър" се появи в интернет пространството преди малко повече от месец. Музиката и текста са на Свилен Ноев и заедно звучат красиво и провокативно - карат слушателя да иска да ги чува отново и отново, за да намери своя смисъл в песента. Интересно, нетипично и много красиво е и музикалното присъствие на Михаела Филева в дуета. 
 
Артистичната симбиоза между двамата доведе до логичното си продължение. По-рано тази година поп изпълнителката включи красиво акустично изпълнение на песента "Шоколад" в своя втори самостоятелен албум Нова страница, който излезе през месец май тази година. 
 
Видеоклипа към песента "Хронометър" е на режисьора Bashmotion, който успява да спре и да върне времето назад с помощта на актьорите Давид Крумов, Владислав Василев, Румен Зимбилев, Девора Крумова и Алена Аргирова.

Свързани новини

Михаела Филева с национално турне

26.09.2022

Михаела Филева в Radiocast

24.08.2022

Мегапродукция със звезден състав

28.06.2022

Михаела Филева открива лятното си турне

08.06.2022

Михаела Филева с нов клип

19.04.2022