Графа, Любо Киров и Живко Петров на една сцена с Мария Илиева

Истинска плеяда от български звезди ще поднесе Мария Илиева на концерт-промоцията на новия си албум Всичко в столичния клуб City Stage от 22.00 ч. на 26 декември, съобщава MySound.bg.
 
Заедно с Графа и Любо кралицата на българската поп музика ще изпълни емблематичните дуети "Крадена любов", "Чуваш ли ме" и "Alright". Виртуозният пианист Живко Петров и певицата ще подарят на публиката специална версия за пиано и глас на баладата "Сама", на която маестрото е автор.
 
Това са само част от заглавията, включени в албума Всичко – най-доброто от Мария Илиева, които ще бъдат представени на сцената в City Stage. Музикалното бижу, събрало най-големите хитове на певицата, включва 16 №1 сингъла и 4 ремикса от началото на кариерата ѝ досега и вече отбелязва завидни продажби на пазара.
 
"Този албум обединява най-емблематичните ми песни от началото до днес. Усещам го като едно пътуване и в мен самата – израстване, надграждане и завършеност. През годините събрах и доста сингли, които не са издавани до момента. Дойде време да ги споделя с всички, които обичат и осмислят музиката ми", разкрива Илиева.
 
"Специалните гости, които поканих да участват в концерта, са не просто мои близки приятели и ключови фигури в албума ми, но и колоси на съвременната българската музикална сцена, артисти, които пишат историята ѝ", сподели Мария. "Щастлива съм, че Графа, Любо и Живко Петров, с които заедно вървим по пътя на музиката вече близо 20 години, ще бъдат до мен на 26 декември".
 
Представянето на Всичко – най-доброто от Мария Илиева ще бъде нещо различно, много стилно и много музикантско. Бендът на вокалистката включва някои от най-добрите български музиканти – Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани) и Младен Димитров (програминг, перкусии, синтезатор).
 
City Stage отваря врати в 20.00 ч.
Редовен билет: 15 лв.
В деня/на място: 20 лв.
VIP-зона: SOLD OUT
 
Онлайн на EPAYGO - Билети и събития и на касите на EasyPay в цялата странa, както и на Eventim.bg и на касите на Eventim.
 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023