Pavell & Venci Venc’ пуснаха най-емоционалния си проект досега (видео)

В края на ноември Pavell и Venci Venc’ прекарват 9 дни в музикална изолация в една стара дървена къща, насред планината над Трявна, в компанията на приятелите си от дуета Пламен и Иво, само със студийната техника, една камина и грижата на двама възрастни хора. 
 
На деветия ден, без да имат намерение да правят още музика, защото вече били доволни от резултатите, случайно попаднали на филм по телевизията - "Да дойдеш на света", в който се разказва за войната в Сараево, но център са по-скоро отношенията между хората и колко странни форми могат да придобият те. Когато филмът свършва, Венци казва само "Имам идеята", а Павел - "Имам музиката". Така се ражда "Без религия" – най-личното и най-емоционално парче на двамата.
 
 
Когато го споделят, всичко веднага се завърта – идва решението да бъде заснет видеоклип максимално бързо и то някъде високо в планината. Идеята да застанат пред камерата голи до кръста в най-големия студ е на момчетата. Качват се да снимат с 16 човека екип воден от режисьора Люси Иларионов и оператора Андрей Андреев, и то когато в София има снежна буря, а горе на Витоша е минус 7 градуса и духа силен вятър. Въпреки това и за миг не се поколебават, оплакват или съжаляват за идеята си. Резултатът е видеото на "Без религия".
 
"Разголени сърца – това сме ние в тази песен. Много искахме да ви я подарим точно на Коледа.", споделят Pavell и  Venci Venc’.

Свързани новини

Pavell подарява на половинката си песен

08.10.2020

Pavell & Venci Venc’ x VessoU - "Cash"

31.07.2020

Pavell & Venci Venc’ с нов проект

12.05.2020

Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл и клип

24.03.2020

Pavell & Venci Venc’ представиха Upgrade

28.11.2019