Украинската сензация Kazka открива нов клуб в София

Нова сцена за музика на живо отваря врати в София! Безспорно страхотна новина за всички меломани. 
 
Мястото е обновената сцена на клуб Music Jam, а афишът с предстоящи събития предлага разнообразни изпълнители. Eто и официалното съобщение до медиите:
 
НАЙ-ПОСЛЕ… НАИСТИНА… НЯМА ШЕГА…
След попроточило се непланирано конструктивно-творческо отлагане, след философско преглъщане на всички шеги по наш адрес… немислимото е ВЕЧЕ ФАКТ!
Клуб MUSIC JAM отваря врати – и то с гръмотевичен трясък! Не едно и две, а цели ЧЕТИРИ ШОУТА, при това – в поредни дни – ще изпробват здравината на сцената, ефектите на осветлението и супер екрана, сръчността на бармани и персонал и най-вече – ентусиазма на феновете, които засипваха е-пощата ни с питания в последните седмици…
УНИКАЛНА КЛУБНА АТМОСФЕРА
В уютната, дискретна атмосфера на клуб MUSIC JAM – при перфектна видимост към сцената от всички места и безупречна акустика – музикалното изживяване ще добие ново измерение за българските фенове и гостите ни от чужбина. Независимо от жанра, стила и изпълнителя.
Комфортът на клуба и добре балансираното меню ще правят всяка вечер незабравима за тези меломани, които успеят да се сдобият с билети. Редно е да уточним, че броят на местата ще варира в зависимост от жанра и конфигурацията на основното пространство. За сепаретата на VIP балкона наистина трябва да направите резервация навреме!
НАЙ-РАЗНООБРАЗЕН РЕПЕРТОАР
Още от първата си седмица клубът потвърждава заявката да бъде отворен за ВСИЧКИ ЖАНРОВЕ И СТИЛОВЕ, да предлага максимално разнообразна програма – от рок, метъл и блус, до техно, денс, поп, стендъп комеди и… каквото можете да се сетите – стига да е свежо, готино и никой да не скучае!
 
OPENING WEEK ПРОГРАМА
27 МАРТ, СРЯДА: KAZKA
28 МАРТ, ЧЕТВЪРТЪК: THE CORRESPONDENTS
29 МАРТ, ПЕТЪК: UDO
30 МАРТ, СЪБОТА: WE LOVE THE 90-IES: WHIGFIELD
 
Билетите за четирите събития от откриващата седмица на Music Jam вече са в продажба. 
 

Свързани новини