"Нова страница" показва красивия музикален свят на Михаела Филева (видео)

Изящната Михаела Филева разкрива още страни на музикалния си талант в новия сингъл "Нова страница". Едноименната песен от втория й албум вече е филмирана.
 
"Написах "Нова страница" на един дъх, буквално за няколко часа, седнала на пианото. Текстът и музиката са много емоционални, затова и заложих на семпъл аранжимент - само глас и пиано. Песента е заглавната от втория ми албум, което я прави още по-специална. Благодаря на Бойко Щонов за невероятното видео, което създаде за нея", споделя магнетичната певица. 
 
 
Режисьорът Бойко Щонов допълва: "Михаела ме вдъхнови да покажем как това, което дълго търсим, често се оказва скрито в самите нас. Свободата е най-прекрасното усещане, а ключът към нея е скрит вътре в нас. Само от нас зависи да го открием и да бъдем истински свободни. Именно за смелостта да избереш този път разказва видеото".
 
Новата 2019 се оказва следващата голяма крачка в кариерата на популярната изпълнителка. На 18 април й предстои първият самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Билетите за него вече са в продажба, а местата в залата лека-полека започват да се запълват.
 
Съвсем скоро телевизионните зрители ще видят Михаела в ново амплоа. Тя се присъединява към звездния отбор на треньорите в шестото издание на "Гласът на България", което стартира на 24 февруари.

Свързани новини

Михаела Филева с национално турне

26.09.2022

Михаела Филева в Radiocast

24.08.2022

Мегапродукция със звезден състав

28.06.2022

Михаела Филева открива лятното си турне

08.06.2022

Михаела Филева с нов клип

19.04.2022