Рафаел с награда от Китай

Артистът на Монте Мюзик, Рафаел, се завърна от Китай с награда от международния престижен фестивал Silk Road & Young Dreams. Там той представи "Магнит" в конкурсната част, като спечели третото място. Парчето прозвуча с нов аранжимент, традиционен за китайския фолклор. Другите двама победители са от Китай и Пакистан.
 
Мисията на фестивала е обединяване на различните култури и ценности по света. Други категории в международния форум за изкуства и обмен са рисуване с пясък, риторика и други. Участници в конкурса са изпълнители от над 70 държави, а сред гостите на фестивала са посланици, консули и премиер-министри от десетки страни.
 
Рафаел участва в Silk Road & Young Dreams по покана на българския консул в Китай. Организаторите са впечатлени от участието му в телевизионното шоу "Гласът на България". Публиката е във възторг от изпълнението му, а след него Рафаел дава поредица от интервюта за различни международни и местни медии. Българският певец получи покана и следващата година да представи страната ни на събитието, с нова песен и в качеството си на един от победителите.
 
Рафаел се присъедини към каталога на Монте Мюзик след впечатляващата му изява в "Гласът на България". Неговото участие го отвежда до третото място на финала. През последната година издадените сингли на Рафаел са два - "Магнит" и "Нови истини". В момента той и лейбълът му работят по трети.

Свързани новини

Рафаел застава срещу демоните си

10.12.2019

Рафаел Пашамов - "Нови истини"

16.10.2018