Графа и NDOE с премиера на обща песен - "CA$H" (видео)

"CA$H" е името на новата песен на Графа, която той създава в колаборация с рапъра NDOE. Музиката на песента пише Графа, бийтът веднага зарибява, а слушателите лесно разпознават в нея звученето на акордеон и цигулка, характерни за аржентинското танго.
 
 
Темата, която Графа избира, е винаги актуална и близка до всички. "CA$H" ни разказва за моментите, в които сме в безизходица, но това е само на повърхността. Графа и NDOE  деликатно вплитат и темата за хората, за които "CA$H"-ът определя отношението към човека до тях, както и че всеки може да е щастлив дори и без "CA$H", когато има приятели.
 
Влогърите Стеф, Стан и Цуро са част от веселата компания във видеото, която е решила да не обръща внимание на финансовите проблеми, а продължава напред с парти. Друг известен образ, познат от телевизионния екран, е актрисата Евелин Костова.
 
Зад артистичният псевдоним на NDOE стои художникът и криейтив директор на рекламна агенция - Георги Касабов. Песента му "Ще дойдеш ли с мен", която е послание, че истинската любов може да се събужда и постоянно да съществува, натрупa почти 6 милиона гледания в You Tube. Тя e и дебютният сингъл към албума Хиляди белези.
 
Графа в момента довършва новия си албум, който ще излезе в началото на юни. Междувременно не спира със своите концерти в страната. През октомври и ноември той ще излезе на сцена със своите музиканти в Гоце Делчев, Смолян, Кърджали, Шумен и Казанлък, а билетите вече са налични в мрежата на Ивентим. 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023