Любо Киров разказва история като на кино в "Както преди" (видео)

Кой певец вдъхнови актьора Боян Арсов да пробяга 20 км пред камера и да повтори упражнението още четири снимачни дни при супер силни ветрове, на милиметри от бездната на Средиземно море? Отговорът е: Любо Киров. Пресечна точка между изпълнителя на годината и носителя на "Икар" за главна мъжка роля е видеото към "Както преди". Едноименната песен е трети сингъл от най-продавания български албум за 2018 и е заснета в Гърция от екипа на режисьора Кирил Киров-Кико. 
 
 
"Това е една история като за кино, която може да се случи на всеки. Главни герои в нея са Боян Арсов и Свилена Николова, която още е студентка в НАТФИЗ и има онова скандинавско излъчване, в което се сблъскват огън и лед. Интригата между тях ще ви държи до самия финал, като във филм – развръзката става ясна накрая.", споделя Любо Киров. 
 
Емоционалните турбуленции между актьорите се случват на фона на живописните заливи на Касандра и Ситония. 15 души екип се грижат за безопасността на тичащия в пресечени местности Арсов и за китариста Ангел Дюлгеров, чието соло избухва върху скала на 30 метра над морската шир.  
 
"Както преди" има особена сантиментална стойност за Любо Киров, който е автор на текста и музиката към парчето, а в студийните му записи сяда и зад барабаните. "Хубавите моменти и правилните хора в живота ни ни движат в посоката, в която трябва да вървим, за да сме още по-добри версии на себе си. Когато ги изгубим, започва голямото лутане и малките битки в стремежа ни всичко да е както преди. Тази песен ми напомня, че истинската любов изисква да останеш буден, да загърбиш егото, да даваш, без да полагаш усилие. Иначе рискуваме да я изгубим.", откровен е изпълнителят. 

Свързани новини

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Любо Киров с видеопремиера на живо

04.07.2023

Нов вариант на сингъла от 2001

16.06.2023

Певецът тръгва на турне през лятото

05.05.2023