Последни детайли около спектакъла "Lord of the Dance: Dangerous Games"

Спектакълът на Michael Flatley "Lord of the Dance: Dangerous Games" ще бъде представен след броени дни у нас. Танцовата фиеста на 21 юни в зала 1 на НДК се организира от Loud Concerts. Преди датата в София, трупата ще омагьоса с представлението си и публиката в Атина.
 
Билетите за "Lord of the Dance: Dangerous Games" са в продажба в мрежата на Eventim, eventim.bg и партньорите им в цялата страна. Ценовите категории са от 35 лв. до 90 лв., в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 
 
В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител за спектакъла Lord of the Dance: Dangerous Games. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.  Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
 
Невероятният танцов спектакъл Lord of the Dance: Dangerous Games, в който се сблъскват Доброто и Злото, предстои на 21 юни в зала 1 на НДК и е с начален час 20 часа!

Свързани новини