Екстремни каскади и екшън в новия клип на DARA

Като първокласен екшън герой, чиито супер сили са гъвкавост, опасен чар и смело сърце, виждаме DARA във видеото към новия й сингъл "Darbie". Сюжетът я забърква в екстремно преследване на банда момчета, състезание между влак и чисто нов Mustang GT, и бойна хореография на тенис корт. Всички тези опасни каскади певицата изпълнява без дубльор.
 
 
Въпреки рекордно високите температури, които съпътстват целия снимачен процес, десетки фенове на DARA се събират около състезателното трасе на "MG Tennis Club” Заимов и не спират да скандират името й. Подвизите на DARA като Darbie се пренасят и на територията на луксозен магазин за мебели, чиито интериор е пренареден до неузнаваемост за целите на видеоклипа, който преминава изцяло под режисурата на Виктор Антонов-Рик. В рамките на един ден бяха заснети два клипа - към българската и английската версия на песента, които излизат едновременно. По английската версия на парчето ще работят екипи във Великобритания, Германия, Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Гърция, Румъния.
 
Тракът се ражда в студиото на "Вирджиния Рекърдс", където DARA за втори път след "My Time” се събира да твори с румънския продуцент Monoir. За няколко часа двамата създават парчето, а само след няколко дни изпълнителката пише и български текст заедно с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’.  
 
Darbie е псевдонимът, който феновете дават на DARA още по време на участието й в X Factor. Събирателният образ между нашето момиче и най-популярната кукла в света е алтернатива на всичко бонбонесто и сладникаво. Darbie умее да пише песни, познава силата на гласа си и на сцена я използва като масово оръжие за добро настроение.

Свързани новини

Любовната история стигна до Германия

01.04.2024

DARA се сгоди

14.02.2024

DARA и Bobo с неочакван дует

24.11.2023

DARA с нова песен: "Заминавам"

11.09.2023

DARA покори и Пулия

12.07.2023