Легендарните The Brand New Heavies с концерт у нас през 2020

На 24 януари 2020 г. София ще посрещне кралете на фънка и символ на ейсид-джаз движението The Brand New Heavies. Концертът на легендарната формация ще е в зала Универсиада и идва месеци след излизането на едноименния албум TBNH, посветен на 30-ия юбилей на групата.
 
 
Ядрото на The Brand New Heavies са композиторите Simon Bartholomew и Andrew Levy, които с музиката си вдъхновяват поколение успешни изпълнители, включително Jamiroquai, D’Angelo, Erykah Badu и суперпродуцента Mark Ronson, който определя техния дебютен албум като един от петте, променили живота му.  През годините 15 от хитовете на формацията достигат челните места на британските и американските класации за сингли, денс, клубна, аренби и хип-хоп музика, а албумите им са с платинен статус по продажби. Сред най-обичаните им песни са "Dream On Dreamer", "Sometimes", "You’ve Got A Friend", "Apparently Nothing", "Shelter", "Never Stop" и др. 
 
 
През 2019 The Brand New Heavies издадоха албум,  посветен на 30-годишния им юбилей, който включва колаборации със Siedah Garrett, N'Dea Davenport, Angie Stone, Beverley Knight, изгряващата звезда Laville и самия Mark Ronson. 
 
 
Дългите години на сцената, започнали от лондонските клубове и довели музикантите до големите концертни подиуми са опит, който им дава сили и енергия да творят и реализират съвместни проекти със световни имена, а всеки концерт за тях е ново вълнуващо приключение. В зала Универсиада The Brand New Heavies ще изпълнят най-големите си хитове, както и песни от новия  албум. В България групата идва с вокал Angela Ritchie, певица с харизматично присъствие и невероятен талант да интерпретира джаз и фънк по адекватен за 21 век начин.
 
 
Билетите за концерта на The Brand New Heavies в София са в продажба в мрежата на Ивентим. Първите 100 билета са на промоционална цена от 50 лв., впоследствие цените на билетите ще са от 50 до 100 лв.

Свързани новини

The Brand New Heavies ден по-рано у нас

10.01.2020

The Brand New Heavies идват на 24 януари

08.11.2019