Louis Tomlinson от One Direction пусна нов сингъл - "Kill My Mind"

Британският изпълнител и разбивач на женски сърца Louis Tomlinson - бивш член на суперуспешната момчешка банда One Direction, се завърна към музиката с ново звучене и нов сингъл – "Kill My Mind".
 
Песента бележи промяна в музикалната кариера на изпълнителя. За работата си той споделя: "Песента разказва за забавните моменти и леко безотговорните действия докато си млад; за това да експериментираш в младините си и да правиш неща, които не винаги са най-доброто за теб, но са вълнуващи".
 
"Със следващите си песни смятам най-накрая да разкрия какъв тип артист съм. От известно време насам записвах музика, която смятах, че ще има успех в радиото. Чувствах, че съм длъжен да създавам определен тип песни, но в един момент осъзнах, че искам музиката ми да представя истинската ми същност", коментира още Tomlinson.
 
Продуцент е Jamie Hartman, който работи и по продукциите на Rag'N'Bone Man. "Ние бяхме напълно единодушни по всички въпроси и по време на последните ни сесии в студиото продуцирахме музика, с която наистина се гордея. Искам да мога да влияя на хората с думи и да пиша искрени текстове на теми, които имат значение.", казва още британският изпълнител, който е в усилена подготовка по издаването на първия си солов албум. 
 

Свързани новини

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019

Louis Tomlinson стана баща

25.01.2016