Михаела Филева тръгва на турне

Първото самостоятелно турне на Михаела Филева започва на 19 септември в Летен театър Пловдив. 
 
Певицата ще представи концертната си програма още в Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври).
 
Красивата и талантлива изпълнителка стартира подготовката си за турнето веднага след завръщането си от гръцкия остров Лимнос, където снима ново видео. Ето и изкусителни кадри от него, дело на фотографката Йоана Иванова.
 
 
На 19 септември почитателите на Михаела Филева ще я срещнат в Летния театър в града под тепетата, заедно с бенда й, беквокалистките от трио Тринити и танцьорите от RIO Crew. Творчески директор на концерта е Бойко Щонов, който се погрижи и за визуалната страна на големия концерт на Михаела Филева в зала 1 на НДК.
 
 
 
Михаела ще представи най-големите си хитове, ще танцува заедно с RIO Crew, а в акустичната част ще сподели с тях емоцията от изпълнението на най-чувствените й песни. Музикален директор на шоуто е Борислав Бояджиев – Борче, който заедно с музикантите Красимир Тодоров, Васил Вутев, Васил Крумов и Александър Обретенов са подготвили запомнящи се и въздействащи аранжименти за концерта.
 
Билетите за турнето на Михаела Филева вече са в продажба на цени от 15 до 30 лв. Налични са в мрежата на Ивентим и билетните центрове по градовете.

Свързани новини

Михаела Филева e "Родена с късмет"

12.06.2020

Михаела Филева с домашен концерт

10.04.2020

Михаела Филева представи нов сингъл

20.02.2020

Михаела Филева - "Изгубени в Рая"

09.10.2019

Орлин Павлов и Михаела Филева с дует

24.09.2019

Коментари