Мария Илиева показа текстовото видео на "Fuego"

Снощи в YouТube канала на Stereo Room направи премиера lyric видеото на най-новия сингъл на Мария Илиева "Fuego" (огън). 
 
 
Паралелно с видео премиерата Мария изпя за пръв път "Fuego" по време на първия ден на Sofia Fashion Week снощи. След позитивната реакция за аудиото, което носи лято и латино ритъм в себе си, публиката се впечатли и от свежото lyric видео, дело на Иван Краев. "Казах на Иван точно две думи за насока и той веднага ми предложи идейна реализация, улавяйки точно това, което търсех," признава Мария. "Такова е усещането ми за цялата работа по песента. Всичко се случва спонтанно и с лекота." 
 
Румънският екип автори от Global Records се свързват с Мария, за да ѝ предложат песента, продуцирана от Viky Red. Певицата се влюбва в нея от първо слушане и я изпява на един дъх, въпреки че хитът не е в обичайния й стил. "Не се страхувам да експериментирам и това е нещо, което публиката ми цени много."
 
В момента Мария Илиева работи усилено по концерта "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" в Зала 1 на НДК на 22 октомври.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Певицата ще обиколи 13 български града

03.10.2023

Началото е на 2 октомври във Видин

12.07.2023

Мария Илиева представя "Любов"

02.03.2022