4Magic с нов проект, озаглавен "Вселена"

4Magic спечелиха последния сезон на X Factor и дебютираха в музикалния бизнес, след като пилотната им песен "Together (Вечерай, Радо)” престоя 26 последователни седмици на №1 в официалната еърплей класация на България. Сингълът се превърна и в най-излъчваната песен в ефира за 2018 г. Последва вторият сингъл на групата, озаглавен "Колко ми липсваш", който оглавяваше класацията в продължение на 8 последователни седмици. 
 
Новият им сингъл "Вселена" има всички шансове да затвърди статуса на групата сред най-перспективните млади артисти на родната ни поп сцена. "Вселена" е създадена по време на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp, в който 4Magic вземат участие през май тази година. Само за няколко часа в едно от приспособените мобилни студия в планината Никол, Елия, Валентина и Елеонора написват песента, заедно с шведски екип от композитори. Резултатът е завладяващо и позитивно парче с танцувален характер и силна вокална линия.
 
"Вдъхновението за песента дойде от една мелодия, която шведската изпълнителка и автор Елън Берг започна да импровизира на китара. Тази мелодия допадна на всички, които бяхме в студиото и само за няколко часа темата се превърна в завършена песен. Няколко дни по-късно, докато пътувахме за наше участие, четирите написахме текста към песента в колата.", споделят момичетата от 4Magic.
 
Песента тръгва първо в радио ефира и дигиталните аудио стрийминг платформи, а премиерата на видеото е през ноември. 

Свързани новини

4Magic с английска версия на "Дай ми"

19.02.2021

"Runnin’" и "Вселена" - най-излъчвани

30.01.2021

Елия от 4Magic с първа изложба

21.10.2020

4Magic с нов летен хит

10.07.2020

"Вселена" на 4Magic вече и с ремикс

06.04.2020