INNA се завръща с ново парче на френски език

INNA се завръща със сингъла "Bebe" – парче на френски и английски език, с участието на 25-годишната изпълнителка Veronica Luggya–Vinka. Песента е създадена от Marco и Seba, с които румънската звезда е работила по най-големите си международни хитове - "Ruleta", "Nirvana" и "Yalla". 
 
 
"Създадохме "Bebe" по време на спонтанна сесия в студиото - направихме мелодията, припева и цялата концепция на момента. След това продължих работата по парчето с Vinka, която пасва напълно на усещането на песента", споделя INNA.  
 
25-годишната Veronica Luggya, позната с артистичния си псевдоним Vinka, е родена в Уганда и наскоро подписва договор със Sony Music Africa / Sony Music, които представляват артисти като Camila Cabello, Future и Miley Cyrus. Музикалното видео към "Bebe" е режисирано и заснето от NGM Creative и Loops Production, в градска и стилна среда, а двете изпълнителки използват визиите си и посланието на парчето, за да разкрият ексцентричната си същност.  
 
Тази година INNA издаде нов емоционален и искрен албум, озаглавен YO, ко-продукция с ROC Nation – лейбълът на Jay-Z, който представлява Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Miguel, Willow Smith и др. Студийният проект съдържа 11 парчета, всяко едно от които разказва за различните страни на характера и настроенията на INNA. 

Свързани новини

Новият албум на INNA излезе

10.01.2022

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021

Inna с нов летен сингъл

22.07.2014