Гаджето на Дара Екимова участва в новия й клип

Момичето, което възпя лятото в "Sagapao", сега се е насочило към емоцията на Коледа. Дара Екимова представя първата си самостоятелна коледна песен, а във видеото към песента "Follow me" участва и приятелят на певицата. 
 
След успеха на "Sagapao", Дара Екимова отново работи с безспорния хит-мейкър Искрен Тончев–Искрата. Във видеото камерата на талантливия режисьор Андрей Андреев проследява три момичета по време на коледен шопинг. В ролята на близките приятелки на Дара влизат моделите на МА Visages – Евелин Бошнакова и Стефани Василева. Любопитното е, че истинско приятелство свързва Дара и Евелин, отвъд камерите и професионалните им ангажименти, и снимките преминават в разкош и момичешки смях. 
 
 
Въпреки целия блясък на проекта, Дара Екимова вплита в него и благородна кауза. В сюжета, избирайки подаръци за най-близките си, Дара, Евелин и Стефани срещат трима връстници със слухови нарушения. Алекс Йорданов, който учи в професионална гимназия по електротехника и автоматика, и вече има опит пред камерата; Венцислав Велев - възпитаник на 96-о СУ "Лев Николаевич Толстой" и Яна Димитрова, от 81-о СУ "Виктор Юго", която е израснала в среда на глухи и владее жестомимичен език. 
 
Предложението за включването на Яна, Алекс и Венци е на самата Дара, провокирана от идеята музиката и посланията на "Follow me" да достигнат до всички - включително повече от 200 000 българи със слухови нарушения. "Музиката е универсален език и исках моите връстници и хората, които не могат да я чуват, да я "видят" с очите и да я почувстват в сърцата си. По време на снимките беше супер, смяхме се много. Открихме, че имаме сходни възгледи за света и нищо не ни пречеше да общуваме помежду си." – споделя Дара Екимова по време на снимачния процес. 

Свързани новини

Ново от Дара Екимова

07.07.2023

Дара Екимова с неочакван дует

06.03.2023

Дара Екимова с кавър на любима песен

18.01.2023

Дара Екимова представи дръзко ново видео

21.11.2022

Дара Екимова с нов сингъл

13.05.2022