"Всички пътища водят към теб" е най-личната изповед на Любо Киров

В навечерието на най-светлия християнски празник в годината Любо Киров е готов с видеото към най-личната си музикална изповед до момента – "Всички пътища водят към теб".
 
 
Докато светът навън вижда смисъла на Рождество в цифрите на витрините и поредното намаление в мола, изпълнителят насочва погледите към вътрешния ни свят и подаръка, който винаги е на мода: безкомпромисната вяра в себе си и висшата сила, които ни движат напред.
 
"Тази песен не е за Коледа! Тя е и за след това. Песен, отправена към Бог, който ни кара често да се поглеждаме отстрани и да се вслушваме навътре.", споделя Любо Киров. 
 
Четвъртият сингъл от албума Както преди е създаден по музика и аранжимент на Любо Киров и маестро Живко Петров. Като автор на разтърсващия текст Любо решава да постави в центъра на видеото своето лице, чиито мимики говорят повече от всяка актьорска игра. Режисьорът Кирил Киров-Кико снима емоционалните метаморфози на музиканта в един дубъл. 
 
След успешната си творческа година и трети поред разпродаден концерт в НДК, Любо Киров се стяга за турне в САЩ. През февруари най-големите му хитове ще прозвучат в рамките на десет лайфа, два от които в Канада. 

Свързани новини

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Любо Киров с видеопремиера на живо

04.07.2023

Нов вариант на сингъла от 2001

16.06.2023

Певецът тръгва на турне през лятото

05.05.2023