"Всички пътища водят към теб" е най-личната изповед на Любо Киров

В навечерието на най-светлия християнски празник в годината Любо Киров е готов с видеото към най-личната си музикална изповед до момента – "Всички пътища водят към теб".
 
 
Докато светът навън вижда смисъла на Рождество в цифрите на витрините и поредното намаление в мола, изпълнителят насочва погледите към вътрешния ни свят и подаръка, който винаги е на мода: безкомпромисната вяра в себе си и висшата сила, които ни движат напред.
 
"Тази песен не е за Коледа! Тя е и за след това. Песен, отправена към Бог, който ни кара често да се поглеждаме отстрани и да се вслушваме навътре.", споделя Любо Киров. 
 
Четвъртият сингъл от албума Както преди е създаден по музика и аранжимент на Любо Киров и маестро Живко Петров. Като автор на разтърсващия текст Любо решава да постави в центъра на видеото своето лице, чиито мимики говорят повече от всяка актьорска игра. Режисьорът Кирил Киров-Кико снима емоционалните метаморфози на музиканта в един дубъл. 
 
След успешната си творческа година и трети поред разпродаден концерт в НДК, Любо Киров се стяга за турне в САЩ. През февруари най-големите му хитове ще прозвучат в рамките на десет лайфа, два от които в Канада. 

Свързани новини

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021

Любо Киров - "Ти можеш"

23.07.2020

Любо Киров с мотивиращ нов сингъл

03.04.2020

Михаела Маринова и Любо Киров с дует

14.02.2020

Любо Киров - "Липсваш ми"

28.11.2019