Мила Роберт с нов сингъл и обещание за албум

"ТАКТ" е името на най-новия авторски проект на певицата Мила Роберт. Песента е истинска лична изповед, текстът е написан от самата нея и е вдъхновен от последната ѝ любовна история. Мила решава да излее чувствата си под под формата на музика, след като приключва отношенията си с друг популярен български изпълнител, чието име не желае да разкрива все още. 
 
 
Аранжиментът на "ТАКТ" е дело на Денис Попстоев (Southwick), с който Мила успешно си партнира и в предишните си проекти. За видеоклипа на песента се е погрижил младият български режисьор и артист Георги Пеев, а оператор е Йордан Георгиев. От самото начало по работата върху този проект Мила Роберт иска да покаже една нова своя страна, непозната за аудиторията до момента. Това е причината видеото да бъде заснето на един матрак в апартамента ѝ, изцяло със смартфон. 
 
"Мога да кажа, че 2019 беше изключително успешна година за мен и съм много благодарна. За новата година си пожелавам много работа, вдъхновение… и да слушам песните си по радиото, докато си живея живота", споделя Мила в типичния си закачлив стил.
 
Албумът Еготрип ще включва вече издадените "Наше си е, Саше", "Нещо грубо", "WTF”, "ТАКТ" и още десет нови песни, включително дуети с други български изпълнители. Всичките песни са създадени от Мила и Явор Карагитлиев – Jazzdork, записани с Денис Попстоев (Southwick) и се мастерират от Петър Костов – Бате Пешо (Скандау). Целта на Мила е албумът да има свежо звучене и да показва всички аспекти на живота днес – от постоянната ни зависимост към социалните мрежи, през смисъла на животите ни, до грешките в любовта.

Свързани новини

Мила Роберт и "KAZINO"

14.12.2023

Мила Роберт с един различен концерт

19.12.2022

Мила Роберт в "Непознатият подкаст"

22.03.2022

Мила Роберт: "Все по-добре ще става"

09.12.2021

Мила Роберт с нова песен

04.06.2020