Графа показва класа в новото си видео "Фалшиви струни"

В първите дни на март Графа представи видеото на "Фалшиви струни", песен от посления му албум Страничен наблюдател
 
 
Още с излизането на колекцията, феновете определиха "Фалшиви струни" за една от най-впечатляващите по отношение на музика, текст и изпълнение песни на любимия им изпълнител. Графа традиционно стои зад авторството и аранжимента на песента, а за текста работи с NDOE (Георги Касабов). Цигулката в композицията свири Йордан Димитров от Софийски солисти, а барабаните са записани от Борислав Бояджиев–Борче.
 
"Фалшиви струни" звучи красиво и завладяващо, а впечатляващото заснемане на видеоклипа е предизвикателство за режисьорския екип Buddubbaz Tape Company. Във видеото специално участие взема младата актриса Даяна Ханджиева, а с по-различния и интересен стайлинг се заема Силвия Маркова. От екипа на Монте Мюзик съобщават, че съвсем скоро в ефира ще се завърти и ремикс на "Фалшиви струни", направен от Fabrizio Parisi & The Editor.
 
Меджувременно подготовката за концерта на Графа на стадион "Българска армия" на 10 юни продължава. Изпълнителят, който винаги отделя внимание на всеки детайл, репетира активно за събитието. Вече са ясни параметрите на сцената и мултимедията, но от екипа му ги пазят в тайна. Единственото, което издават е, че публиката гарантирано ще се почуства като на световен концерт, но с българска музика и то на най-продуктивния изпълнител и автор на хитове в родината ни през послените години. 
 
Отново без да издават подробности, от Монте съобщават, че са намерили начин публиката да е включена в продукцията, благодарение на интересни технологични решения. Билети за събитието може да се намерятят в мрежата на Ивантим.
 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023