Дара Екимова разплаква с балада, посветена на баща й

Дни, след като приключи снимките за уеб сериала "Аз съм Изи", младата певица представи трогателна авторска балада, дело на самата Дара и музиканта Преслав Атанасов-Пресли. 20 минути са били достатъчни на певицата, за да напише текста, а Пресли композира музиката. В записите се включва и възпитаникът на НМУ "Любомир Пипков" Еви Младенов, изсвирвайки нежната музика на пиано. За един ден екипът се събира и реализира видеото към песента "За теб".
 
 
"Отдавна исках да напиша балада на български, в която да изразя цялата си болка от загубата на баща ми. Благодарна съм за всяка секунда, споделена с него и в същото време много ми липсва. Докато разглеждах архивните ни кадри, заснети в годините ни заедно, осъзнах колко много въпроси имам към него и колко неща искам да му кажа. Така се роди и идеята за видео-клипа. Тази песен е най-истинската, която съм писала досега. Тя е абсолютната илюстрация на сърцето ми.
 
Кара ме да настръхвам, да намирам смисъл да се боря. Кара ме да се смея и да плача едновременно. Песен, която ще слушам вечно. Това е музиката със смисъл! Това е изкуството. Това съм аз. Носталгична, смела, понякога тъжна, искрена и обичана. Написах тази песен със сълзи в очите си, но със спокойствие в душата си, защото той ме пази. Записах тази песен с треперещ глас, но с много любов. С много истина. Посвещавам тази песен на човека, който си тръгна, но винаги ще ме чака някъде. Посвещавам тази песен на хората, които са загубили някого, но усещат закрилата и подкрепата му. Посвещавам тази песен на хората, които имат нужда от любов и разбиране. Посвещавам тази песен на хората с разбити сърца. На хората, които ЧУВСТВАТ. Посвещавам тази песен на теб!" – споделя Дара Екимова в профила си в социалните мрежи. 
 
2020 започна с летящ старт за Дара Екимова. Благодарение на изключителния успех на хита "Sagapao" и песните, които реализира през 2019, младата певица бе отличена с Награда за дебют от престижните 359 HIP HOP AWARDS. 
 
Записите на "За теб" и реализацията на клипа Дара Екимова редува със снимките и ангажиментите в уеб сериала "Аз съм Изи". Тийн-поредицата ще предложи история за приятелства, любов, предателства и отмъщение, и събира на едно място популярни любимци на тийнейджърите. Дара влиза в сериала с ролята на Криста - най-добрата приятелка на главната героиня. 

Свързани новини

Гаджето на Дара Екимова - в новия й клип

05.12.2019

Дара Екимова изпълнява песни на баща си

25.02.2019

Коментари