Група Arrow представи дебютния си сингъл - "Good Morning"

Arrow е група, създадена през лятото на 2019 година от Валерия Василенко (вокал), Боян Манолов (бас) и Александър Иванов (барабани и клавишни). Музиката им е фюжън от поп, фънк и електроник. Освен че свирят заедно активно, членовете на групата са и много близки приятели от години. През януари месец на 2020 записват първия си сингъл "Good Morning". 
 
 
Валерия е израснала в семейство на пианисти. Започва да свири на пиано на 5 годишна възраст и до този момент е носител на 26 награди на Международни клавирни конкурси в България, Сърбия, Гърция, Италия, Франция, Австрия, Малта, Хърватска, Чехия и др. Концертирала е сама и като част от "Василенко пиано квартет" в няколко фестивала в България, Франция, Австрия и Германия. Номинирана е 3 пъти за наградата на Фондация "Енчо Керязов" и е трета година стипендиант на Американска Фондация за България. Валерия пее активно от две години, по настоящем - с Гергана Николаева. 
 
Александър Иванов постъпва в Национално Музикално Училище "Любомир Пипков" на 7 годишна възраст. Има множество солови и групови награди в България и чужбина. През 2019 стига до полуфинал на "България Търси Талант" с един от страничните му проекти. Свири на пиано, барабани и перкусии, от скоро се занимава с електронна музика и синтезатори. Занимава се с разнообразни стилове, вариращи от класическа музика и джаз до фънк, поп и рок. 
 
Валерия и Александър като дуо "Вива" – маримба и пиано, имат редица първи награди, както и Гран при от международни конкурси в България и чужбина.
 
Боян Манолов свири на бас китара от една година, но контактът му с музиката започва далеч преди това. Учи в Национално Музикално Училище "Любомир Пипков" от първи до седми клас със специалност ударни инструменти. През този период печели награди от национални и международни конкурси. Освен че свири на бас китара, Боян е и текстописец - повечето текстове, по които работи групата, са написани от него.

Свързани новини