Alanis Morissette се завръща с нов албум в края на месеца

Alanis Morissette обяви 31 юли за премиерна дата на дългоочаквания си нов албум Such Pretty Forks In The Road. Колекцията съдържа 11 парчета, сред които и синглите “Reasons I Drink”, “Smiling” и “Diagnosis”. 
 
 
Such Pretty Forks In The Road - съдържание:
1. Smiling
2. Ablaze
3. Reasons I Drink
4. Diagnosis
5. Missing The Miracle
6. Losing The Plot
7. Reckoning
8. Sandbox Love
9. Her
10. Nemesis
11. Pedestal
 
Промяната винаги е била движеща сила в креативния процес на Morissette. Не само личностната, но и тази, случваща се в света около нея. От 90-те години насам Alanis Morissette е една от най-впечатляващите артисти, автори и музиканти в рок и поп музиката в цял свят. Дебютният й албум Jagged Little Pill е последван от още 9 студийни колекции, всяка от които е високооценена от критици и фенове. 
 
 
Morissette е автор и на филмова музика и дори е била гост-звезда в редица признати филми и телевизионни продукции. Благодарение на въздействащата си музика и запомнящи се изпълнения, Morissette е носителка на многобройни награди, сред които American Music Award, Brit Award, MTV Music Award, Golden Globe, както и цели 7 награди Грами. Миналата година 46-годишната изпълнителка получи престижното отличие “Billboard Women In Music” - Icon Award, а до момента има продадени над 75 милиона копия на албумите си.  
 
 
На 13 юни тази година супер успешният проект на Morissette Jagged Little Pill отпразнува 25-тата си годишнина, а още с издаването си през 1995 се превръща в културен феномен. Днес има 17 платинени сертификата от Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка за продадени над 33 милиона копия в цял свят и е 16-тият най-продаван албум в Щатите за всички времена.
 
Morissette обяви нови дати за турнето в чест на 25-тата годишнина от релийза на Jagged Little Pill, което ще стартира на 18 октомври 2021 в Бирмингам, Великобритания, ще премине през Лондон, Манчестър, Дъблин, Хамбург, Копенхаген, Амстердам, Будапеща, Варшава, Милано, Барселона и Мадрид, и ще завърши в Париж на 13 ноември 2021. 

Свързани новини

Alanis Morissette с нов дует

02.06.2021

Alanis Morissette с кавър на John Lennon

03.12.2020

Alanis Morissette с нов албум

25.02.2020

Alanis Morissette отново на сцената

04.12.2019

Alanis Morissette работи по мюзикъл

08.06.2017