Нели Петкова с нов сингъл - "Сега е момента!"

Нели Петкова улови момента и в горещото за всички българи лято представя новия си сингъл „Сега е момента“. “Сега е момента” е със свежо, лятно и младежко звучене, създава усещане за безкрайните летни дни, радостта от споделената любов и желанието всеки миг да бъде изживян пълноценно.
 
 
Автори на музиката са Искрен Тончев – Искрата и Нели Петкова, а текстът е дело на Росен Димитров, Искрата и Нели Петкова. Автор на аранжимента е Искрен Тончев – Искрата. Нели отново съчетава модерно поп звучене с фолклорни елементи, което се наложи като запазена марка на певицата. Основният лайт мотив в песента е записан с традиционния български инструмент - кавал, от композитора и виртуоз Костадин Генчев.
 
Видеото към песента е цветно, енергично и носи цялостното послание и внушение на текста. В него Нели Петкова си партнира с актьора Калоян Калев. Режисьор е Иван Димитров – Torex, оператор – Иван Иванов. Локациите на снимките са в София и околностите на столицата, а визиите на Нели Петкова са ярки и свежи, вдъхновени от стрийт стила на градското момиче.
 
Само преди 3 месеца изпълнителката пусна сингъла "Broken", който освен в българските музикални класации, бе излъчен с успех и в много страни в Европа.

Свързани новини

Какво си пожелава певицата Нели Петкова

29.12.2022

Нели Петкова с ефктно ново видео

28.02.2022

Нели Петкова с нов албум

19.07.2021

Нели Петкова с режисьорски дебют

02.04.2021

Нели Петкова - "Sober"

31.07.2019