Pavell & Venci Venc’ x VessoU с първи съвместен проект

Как няколко разменени съобщения в социалните мрежи прерастват в едно истинско приятелство и вълнуваща творческа сесия? Отговорът се крие в новия съвместен сингъл на Pavell & Venci Venc’ x VessoU – "Cash". 
 
 
В края на миналата година Pavell & Venci Venc’ се свързват с VessoU, по повод премиерата на един от най-успешните му проекти до този момент – "До мен". Първи Венци поздравява Веселин Николов за запомнящия се бийт. Само няколко часа по-късно той получава неочаквано съобщение и от Павел с предложение за колаборация. Текстът, музиката и аранжиментът са на тримата автори и изпълнители, а видеоклипът е режисиран от Йордан Харасимов.
 
""Cash" е песен за онзи елемент от съществуването ни, който хората преследват на всяка цена, без да осъзнават, че той е просто средство за оцеляване, на което робуваме повече, отколкото трябва. Радваме се, че успяхме да реализираме първи проект с едно от най-талантливите момчета наоколо.", споделят Pavell & Venci Venc’.
 
"Работата с Павката и Венци е като песен, ние просто влизаме в студиото и се забавляваме. Спомням си как без да знаят, двамата ми писаха един след друг за едно от парчетата ми и още тогава обсъдихме възможността да направим песен заедно. "Cash" е резултатът.", казва VessoU.

Свързани новини

Ново от Венци Венц’

07.05.2024

Певецът стартира соло кариера

01.12.2023

Дуото празнуват юбилей с концерт

25.03.2023

Актрисата е в новия клип на дуета

06.03.2023

Pavell & Venci Venc’ с нов проект

12.05.2020