Михаела Филева и Максим Ешкенази с грандиозен концерт в Пловдив този уикенд

Магнетичната Михаела Филева и диригентът Максим Ешкенази са главните действащи лица в забележителното музикално събитие "Музика под звездите", което ще се състои тази неделя (4 октомври), в Летен театър Бунарджика – Пловдив.
 
Концертът ще събере над 60 музиканти, между които лайв група и симфоничен оркестър. Партньор на Михаела в част от изпълненията ще бъдe баритонът Валери Труманов.
 
Михаела Филева неведнъж е делила сцена с диригента Максим Ешкенази. Заедно са представяли популярни нейни песни, оркестрирани за симфоничен оркестър и любими произведения от мюзикъли и филми. В "Музика под звездите" ще чуем "Инкогнито", "Опасно близки", "Латино сеньорита" в изпълнение на лайв група, "Нова страница" ще прозвучи само с акомпанимент на пиано, за "И аз съм тук" към бенда ще се присъедини щрайх, а емблематичната "Приливи и отливи" ще прозвучи за първи път в изпълнение на симфоничен оркестър.
 
Във втората част на концерта публиката ще се наслади на любими произведения от мюзикъли и филми, и ще види Михаела в по-различна светлина, ще се запознаем с талантливия български баритон Валери Труманов.
 
Концертът "Музика под звездите" премахва границите между популярната музика и класическото изкуство. Философията на събитието е, че музиката общува без предразсъдъци, като прави хората щастливи. Концертът е с начален час 18:00. Билетите са на цени от 15 до 25 лв., като входът за деца до 7 г. е безплатен, а тези на възраст от 8 до 14 години ползват 5 лева отстъпка от цената на билета спрямо ценовата категория, която са избрали.

Свързани новини

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023

Певицата изпраща годината с нов хит

23.12.2022

Михаела Филева с национално турне

26.09.2022

Михаела Филева в Radiocast

24.08.2022