Михаела Маринова сбъдва още една мечта с концерта "Стъпка напред"

Михаела Маринова без съмнение е едно от големите открития на X Factor у нас. Не случайно James Arthur без никакво колебание я избра за свой фаворит и даже долетя в София за финала, за да я подкрепи на сцената. От тогава малкото момиче се превърна в млада жена и вече е сред най-успешните български певици, с куп награди, първи места в класациите, милиони почитатели и даже дебютен албум. 
 
На 9 октомври, след двукратно отлагане заради ситуацията с вируса, Михаела ще излезе на сцената на Sofia Live Club заедно с някои от най-добрите български музиканти, за да представи своята "Стъпка напред". До нея ще застанат Любо Киров и Pavell & Venci Venc’, с които изпълнителката има съвместни песни. 
 
Минавайки през трак листа на албума и концерта, ще откриете големи хитове като "Не ти ли стига", "Листата падат", "Стъпка напред", "Един срещу друг", "Страх от самота", "Мога", "Очи в очи", но и страхотни нови песни, една от които – "Другата стая", излиза с видео само седмица преди концерта.
 
 
"Другата стая" е много "Михаелско" парче, както почитателите на певицата обичат да казват. В него за пореден път невъобразимият глас на Михаела уверено си играе със силна мелодия, запомнящ се припев и интересен текст, въртящ се около метафората за другата стая, която може да е и усещането за близостта на любимия човек, и онова място, където са мечтите ни - уж близо, а всъщност винаги не при нас, а в другата стая.
 
Автори на музиката и текста към песента са самата Михаела, Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’ и Веселин Николов – VessoU. Видеото пък е режисирано от Димитрис Георгиев.

Свързани новини

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Нов сингъл от певицата

14.12.2023

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023