Dara с кариера във Великобритания

Dara e от българските артисти с потенциал за международна кариера. Варненката има всички нужни съставки за успех навън – страхотен тембър, запомняща се визия, уникално поведение на сцена и пред камера, дисциплина, амбиция, силен репертоар и добър екип зад гърба си. 
 
Преди няколко дни част от този екип стана и една от най-успешните британски агенции за популяризиране и менажиране на артисти. Компанията Shodement е световна платформа за изграждане на бъдещи звезди в рамките на музикалната индустрия чрез планиране, дизайн, изпълнение, маркетиране и мониторинг на техните музикални проекти. Забелязват Dara в Инстаграм, правят й пълен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – ентусиазъм да я направят успешна извън собствената й страна. След преговори с “Вирджиния Рекърдс”, подписват договор и обединяват усилия с българския екип на Dara за лансирането на талантливото ни момиче първо във Великобритания.  
 
В центъра на иновативната маркетингова стратегия ще застане испанската версия на проекта на Dara - “Mamacita”, чиято премиера беше на 15 януари, както и съвсем нов международен проект на певицата, който ще се появи в края на месеца. 
 
 
Dara представи български вариант на “Mamacita” навръх 22-рия си рожден ден като подарък за феновете. По двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков-Kay Be, а по видеото - с режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков. 

Свързани новини

DARA с нов успех

11.04.2022

DARA пуска дебютен албум

25.03.2022

DARA в колаборация с Matteo

21.01.2022

DARA с нов сингъл

12.07.2021

DARA – “студена като лед” в нов сингъл

01.02.2021