DARA – “студена като лед” в нов сингъл, за който ще работят екипи в 30 държави

DARA стартира годината с договор с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и с нов сингъл, създаден със страхотен екип от чуждестранни автори.
 
 
“Cold As Ice” се ражда в рамките на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp, по време на който DARA влиза в студио с трима талантливи продуценти, автори на музика и текстописци – Fabian Torsson, YNGA и Jungleboi, който е известен музикален продуцент, а вече и артист, чиято последна колаборация е със супер звездите ZAYN и R3HAB. 
 
Дръзкото парче е изцяло на английски език, а видеото към него (реж. Виктор Антонов-Рик) представя DARA като впечатляваща актриса с ексцентрични танцувални умения.
 
Проектът “Cold as Ice” ще има своя премиера в 20 страни, сред които Русия, Южна Корея и Великобритания, и ще бъде подкрепен от дигитални екипи в 30 държави, включително Германия, Швейцария, Италия, Австрия, Израел, Полша, Унгария, Турция, Скандинавските страни и др., а зад изпълнителката вече стои и британски екип, който започна да я лансира в Обединеното Кралство. 

Свързани новини

DARA с нов успех

11.04.2022

DARA пуска дебютен албум

25.03.2022

DARA в колаборация с Matteo

21.01.2022

DARA с нов сингъл

12.07.2021

"Runnin’" и "Вселена" - най-излъчвани

30.01.2021